over Peek a Boo

©www.janbuteijn.nl 2019-06-22 KVK Startersdag Utrecht -22

Hoi! Ik ben Paulien Kiers en ik ben ontwerper. Ik heb grafische vormgeving gestudeerd aan Landstede in Zwolle, waar ik in 2014 ben afgestudeerd.

Bij een stage in een drukkerij tijdens mijn studie heb ik veel gewerkt met wenskaarten zoals geboortekaartjes en trouwkaarten. Sindsdien wil ik daar graag meer mee doen: mensen blij maken met persoonlijk ontworpen familiedrukwerk!

Geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwkaarten, uitnodigingen… Er zijn tal van verschillende soorten (familie)drukwerk wat iedereen wel eens moet gebruiken. Ook kan ik persoonlijke cadeautjes voor je maken. Als je met mij gaat samenwerken, kijken we naar jouw wensen, maak ik eerste ontwerpen en vanaf daar kiezen we een richting.

Wanneer je helemaal tevreden bent, kan ik de bestanden leveren, maar ik kan ook nog even voor je uitzoeken waar op dat moment de beste deal is om het te laten drukken.

Diensten
Schetsen/tekenen

(Water)verf
Handlettering/kalligrafie
Pyrografie
Digitaal – InDesign
Digitaal – Illustrator
Digitaal – Photoshop

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Stuur gerust een mailtje naar peek.a.paulien@gmail.com, of vul hieronder het contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!